tiistai 23. huhtikuuta 2019



Me kaikki tiedämme tunteen:  joskus menestyvinkin ihminen saattaa kokea, että vaikka kaikki olisi paikallaan, elämästä puuttuu jotain - se ratkaiseva jokin, joka vasta tekee elämästä samettisen täyteläisen.

         Arjen alati kiihtyvässä kiireessä voi olla vaikeaa yhdistää työ, läheiset ja harrastukset - ja loihtia vielä kotiisi juuri se oikea tunnelma.

  Oletko riittävän sivistynyt sanoaksesi laatuoluen äärellä "Praha on aivan mahtava paikka", mutta myös riittävän sivistymätön ollaksesi ymmärtämättä paikallisten sadattelut tukkiessanne kaltaistesi kanssa Kaarlen sillan? Oletko kenties mielestäsi jonkin alan grand old man tai lady, mahdollisesti harjoittelijoita taitavasti ketjuttava suuren laitoksen johtaja, joka ansaitsee parempaa - mutta aikaa ei vain löydy tunnelmaseikoille?

 
Vai oletko menestyneenä yrittäjänä päätynyt vasten tahtoasi yhteiskunnan tukipilariksi, kun pohjimmiltasi haluaisit nimenomaan välttää pohjoismaista ryöstöverotusta ja viettää puolet vuodesta Kanarialla? Oletko ulkoistanut jo kaiken Valko-Venäjälle ja Intiaan tuntematta silti koskaan, että olisi hetki aikaa annettavaksi itselle?

Ihmiselämässä voi muodostua monellakin tavalla tilanne, jossa kaipaamme sivistyneesti painostavaa itäeurooppalaista tunnelmaa - mutta meillä ei ole aikaa ja mahdollisuuksia järjestää sitä lukemalla, ajattelemalla tai menemällä vaikkapa töihin omiin yrityksiimme lattiatasolle tai alihankkijoina. Ylellisissä illanistujaisissa, rauhallisina koti-iltoina tai hauskoissa grillijuhlissa voi syntyä tarve tehdä vaikutus kulttuuria huokuvalla ilmapiirillä, joka loihtii kodistasi silmissäsi ja läheistesi mielessä salongin, kirjaston tai keskiaikaisen kirkon ilman kustannustehottomia muunnostöitä.

       Siksi saatamme nyt markkinoille EmuloDesign®-konseptimme uuden mallisarjan. Huviloita, verantoja ja ullakkohuoneistoja silmällä pitäen suunniteltu alkuperäinen A. P. Tšehov -emulaattorimallistomme täydentyy nyt uusilla innovatiivisilla F. Kafka -emulaattoreilla. Sarjan mallit L230, L330 ja KL340 vastaavat kaikkiin ajateltavissa oleviin tarpeisiin: ne takaavat lukeneesti apean tai halutessasi jopa pahantuulisen tunnelman niin nyyttikesteihin, elokuvailtoihin kuin edustushetkiinkin.

  Uudessa kafkaemulaattorimallistossamme on riittoisat ja turvalliset litiumioniakut. Emulaattorin voi liittää Modbus-väylään. Takkiosa on älykangasta, joka reagoi pienimpäänkin tuulenvireeseen kasaan supistuen. Samalla verhoilun sisällä piilossa älykäs Franzie®-liitäntäteline ohjaa väyläsignaalin emulaattorin valaisimeen, jonka ympäristöä säästävä LED-valo alkaa vilkkua painostavan hitaasti ja epämääräisesti - vaikka keskellä yötä.

    Aiemmasta tšehovemulaattori-mallisarjasta poiketen lyijy ei jakaudu tasaisesti ympäri laitetta, vaan se on keskitetty jalustaan - sen ansiosta Kafkasi pysyy pystyssä ja emuloi eteeristä ahdistusta äärimmäisissäkin olosuhteissa. Näin laite takaa koko perheelle tunnelman, jonka vaiheluväli ulottuu asetuksista riippuen huvittavasta tylsistyttävään tai inhottavasta kamalaan. Kafkaemulaattorin varsinainen vahvuus on kuitenkin sen hiljaisuus: esikuvansa mukaisesti emulaattori on hiljaa, ellei kysytä - ja halutessasi kysyttäessäkin. Kafkan voi ohjelmoida käynnistymään yöllä, mikäli haluat yllättää läheisesi. Emulaattori on Bluetooth-yhteensopiva, joten sitä voi käyttää Apple Storesta parilla napsautuksella ladattavissa olevalla KafkaMe®-sovelluksellamme.

 Tervetuloa tutustumaan F. Kafka -emulaattorisarjan laitteisiin! Jälleenmyyjämme auttavat sinua mielellään sinulle sopivimman mallin valinnassa. He myös auttavat sinut alkuun laitteesi käytössä ja ovat vuorokauden ympäri tukenasi mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kafkuuta elämäsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti