lauantai 8. syyskuuta 2018

Beelsebubilta kyllä hyvä veto keksiä sosiaalinen media tähän paikkaan. 

Ennen kuin ihmiset olisivat laajemmin havahtuneet informaation kiertonopeuden räjähdysmäiseen kasvuun kapitalismin uusongelmallisuuden perimmäisenä syynä (siis siihen, että se kiertää nopeammin kuin varsinainen raha, jolloin raha ei mittaa maailmaa enää missään mielessä, vaan lypsää jo valmiiksi siinä olevaa eriarvoisuutta), heille onkin annettu lelu, jolla he voivat sulaa itserakkauttaan jaella suunnattomat määrät markkinatietoa kapitalisteille ilmaiseksi, ja samalla vielä ilmaista tiedustelutietoa pääomakeskittymiä suojelevien piikkilanka-aikojen tuolle puolen.

Samalla tämä uusin informaatiovirtoja käytännössä omin lupineen omivien munattomien kullankaivajien eetos on varmasti hiljalleen hajoavassa hyvinvoinnissa kasvaneiden narsistien polvelle hyvin inspiroiva. Koodaustaitoja ja häikäilemättömyyttä suurempia avuja ei välttämättä tarvitse, ja onkin jo päässyt kepin mukavammalle puolelle. Tai tältä ainakin aikansa tuntuu.

8.9.2018

1 kommentti:

  1. Minulla ei ole ainakaan mitään salattavaa, oon ihan normaali-vaistoinen jamppa! Katson facebookista uutiset ja sään, se on kätevä miten sieltä pääsee linkeistä yksinkertaisesti niihin.

    VastaaPoista